måndag

2009-08-31 / 14:07:50
vilken jävla vinst igår mot elfsborg, helt sjukt! känns som det blir guld iår.
har suttit å kollat på jobb å ringt massa skolor hela dagen idag som ska börja i slutet av september, gick jättebra så antingen blir det plugg å lite jobb i jönköping eller plugga heltid i skövde, lite långt att pendla varje dag men det är så värt det så det ska bli så niiice vad jag än väljer.

ikväll är det träning, sjukt laddad för motalatävlingen på lördag :)
/♥

stockholm

2009-08-30 / 11:15:52

kom till stockholm i torsdags å då blev det mys med bästaste bästis å sen grönalund å dans, hade en sjukt trevlig kväll men natten blev nog en av dom skönaste... när jag vaknade åkte jag direkt å åt lunch med brorsan, sen hängde jag med johanna å sen åkte jag till skansen å dansade till casanovas med maria, träffade massa sötisar som jag inte träffat på ett tag så det var kul. igår åkte jag å baby kryssning å åt massa god mat å hade det mys sen på kvällen blev det dans igen på hågelby till underbaraste gamblers, blev tyvärr alldeles för sent inatt också så idag är jag så läskigt trött men var tvungen att gå upp för snart åker vi hem till jönköping igen men är ledig hela veckan så ska ta igen mig grymt mycket.

nu blir det maaaaaaat! PUSS

/♥

helg

2009-08-23 / 20:19:29
haft en jätteskön helg! film, sol, promenader å god mat med älsklingarna.
längtar tills imorgon då dansträningarna kör igång igen, är så sjukt laddad för tävling å det kommer bli massor. nästan varje helg nu i september å oktober kommer vara fullbokade med dans å annat så längtar hur mycket som helst.

nu ska jag mysa med baby, puss!
/♥

soool

2009-08-20 / 19:56:02
varm dag idag, gick en sjukt lång promenad när jag vaknade sen blev det lite solning.. träffade på helena gumman på vägen också, mys!!! nu sitter jag å baby på varsin dator å töntar oss, hihi ska snart laga lite kvällsmat sen blir det onetreehill som jag har suttit framför nu i fyra dagar, så sjuuuukt bra.

dansen igår förresten blev grym, blir nog så när man inte har några höga förväntningar.
/♥

tisdag

2009-08-18 / 21:46:13
haft en jättemysig dag idag, ansiktsbehandling å manikyr, mys!
har precis ätit världens godaste pizza med älsklingen å nu blir det nog någon film å sen sova, är sjukt trött idag men imorgon hade jag tänkt att gå upp tidigt å gå en långpromenad å sen på kvällen blir det dans till expanders, inte direkt något favoritband men dans som dans, så sjukt sugen.

godnattpuss
/♥

grattis

2009-08-17 / 20:22:13
idag fyller min underbara pappa år, skulle så gärna velat vara i stockholm idag å firat honom men man kan inte vara överallt så fick bli massa grattis hälsningar istället å så får han massa presenter när jag kommer hem nästa vecka istället.

nu blir det läsk, rulltårta å film med baby
/♥

snyggt

2009-08-16 / 21:36:02
nu har vi äntligen fått ihop massor i nya lägenheten, allt är så sjukt fint å den ligger så grymt bra så är så jävla nöjd. har hållit på hela helgen å är nästan helt klara med allt så det är så mys! imorgon ska ska jag sova ut så grymt länge sen blir det långpromenad å massa shopping.

/♥

flytt

2009-08-13 / 21:16:26
åååh imorgon flyttar vi, underbart!
jag har verkligen städat å fixat hela dagen så är sjukt slut nu, baby är å köper mcdonaldsmat hem till oss nu, har nästan inte ätit något på hela dagen så ska bli sjukt gott sen blir det nog någon mysig film sen sova för ska upp läskigt tidigt imorgon för att gå på världens onödigaste möte men är tvungen att gå dit så inte så mycket att göra åt, har ju sommarlov en månad till så ska inte klaga :)

/♥

bästis

2009-08-12 / 19:10:06
bara sexton dagar kvar tills jag får träffa min babe, johanna abstinens
/♥

onsdag

2009-08-12 / 19:04:51
henke å lina var precis här å hängde lite, supermys! har saknat dom massor, blir ju inte att man träffas så mycket nu när jag flyttat men ska snart upp till stockholm igen så får träffa dom snart igen. har typ städat och fixat hela dagen idag så snart är allting klart så ikväll blir det lite paus med fotboll å sjukt god mat med älsklingen, i love...
                                
/♥

massa mys

2009-08-11 / 11:11:38
dansen i fredags var hur grym som helst, banden var sjukt bra å sen fick jag träffa linda igen så det gjorde allt sååå mycket bättre. resten av helgen har det mest blivit massa sol, grillning, mys å göteborgvinst så helgen kunde inte blivit bättre. håller på att packa nu för fullt inför flytten på fredag så finns typ ingen tid för någonting annat, men vad jag längtar.

/♥

hett

2009-08-07 / 15:51:08
sjukt underbar morgon! bad, sol å mys...
baby kom hem för ett tag sen så jag har precis bakat chokladmuffins till han å snart ska jag ställa mig å laga mat, jonas ska vara lycklig som har mig som flickvän men det vet jag att han är ;) ikväll ska vi till sägnernas å dansa till blender/jannez! ska bli sjukt kul, linda älskling ska dit också så längtar att få träffa henne igen å allt annat underbart folk!
/♥

love

2009-08-06 / 20:17:13

/♥

bäst

2009-08-06 / 17:33:06
haft det underbart hemma hos min linda i karlskoga, dans å massa mys ♥
kom hem igår å då bjöd baby mig på godaste grekiska maten, underbara människa.
idag har jag bara solat å tagit det sjukt lugnt, känner att jag börjar bli sjuk så måste ta det lite lugnt, håller på att flytta också så sjukt mycket att göra här hemma men längtar så grymt tills flytten, ska bli skönt att bo lite större å närmare stan.

nu blir det promenad sen mat, PUSS

/♥

party

2009-08-03 / 17:25:43
ska på bio strax med baby (sommaren med göran) tror den filmen kommer vara hur jävla kul som helst sen senare ikväll blir det massa mys å beck, i love. imorgon åker jag till karlskoga till min darling linda, längtar så sjukt mycket!! var så längesen jag träffade henne nu så det ska bli så jävla underbart ♥
/♥

lördagkväll..

2009-08-01 / 21:01:25
nu blir det filmmys med godis, chips å vin!
/♥

zorro

2009-08-01 / 16:47:10
/♥

helg

2009-08-01 / 16:02:59
fantastiskt väder här idag, har suttit å solat hela förmiddagen och varit ute med älsklingskatterna i koppel, hur mys som helst. nu håller vi på å sätta på grillen här för har varit sugen på flintastek nu i flera veckor så det ska bli sjukt gott. skulle egentligen gått på bio idag men var för fint väder så får bli imorgonkväll istället efter göteborg-häcken.

nu ska jag hjälpa baby med maten ♥

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se