midsommar

2010-06-27 / 00:24:28
nu är jobbet helt slut å jag har semester ett tag tills något annat jobb dyker upp :) mys! midsommar igår firades i skogen med massa god mat, tårta å dricka. imorgon åker jag till stockholm å träffar alla mina fina, längtar så sjukt mycket. alltid tråkigt att åka utan min baby såklart som måste jobba men om tre veckor har han semester, då blir det bulgarien, ullared, stockholm, massa dans å annat mys :)

packa lite nu! puss
/♥

helg

2010-06-13 / 22:11:10
baby har varit sjuk hela helgen så har inte varit så roligt men i fredags åkte jag iväg å dansade på sägnernas å hade så jävla mys, sjukt många roliga att dansa med så det var sjukt kul. resten av helgen har mest varit lugn med vin, massa god mat å mys. imorgon är det jobba igen men nu är det bara tio dagar jobb kvar sen ska jag ha så jävla kul så längtar så otroligt mycket. är verkligen avis på alla som bor i stockholm den här veckan, magnus carlsson på onsdag å casanovas på torsdag, vill också!!! men senare i sommar missar jag inget :)

pusskalas 


/♥

shopping

2010-06-09 / 22:45:08

/♥

onsdag

2010-06-09 / 10:44:53

sjukt vad veckan går fort, är så jävla trött. jobbar hela tiden så hinner inte med någonting annat men helgen som kommer är jag ledig så det är sjukt bra. på fredag ska jag dansa till fina wahlströms å blender på sägnernas, längtar! sen blir det nog mest sova hela helgen, är helt slut verkligen. jobbar bara två veckor till efter denna sen kan jag andas ut lite å göra massa roligt istället, lovely!

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se