lovely

2009-07-31 / 00:32:10
haft en underbar dag med världens finaste vänner!!!
gått på stan hela dagen med underbara charlotte, shoppat å myst sen åkte jag in till grönalund med emeli å sofia, pizza sen grym dans med underbara nova. blev en riktigt bra kväll å jag fick dansa med massor som jag inte dansat med på jättelänge å träffade massa sötisar som jag har saknat så jävla mycket. imorgon åker jag hem till jönköping igen å mina älsklingar därhemma så det ska bli jätteskönt även fast jag alltid har det så UNDERBART i stockholm varje gång jag kommer hem dit. jag kallar fortfarande stockholm som hemma, kommer nog aldrig släppa mami&papi som hemma, hihi mys!


/♥

underbart

2009-07-29 / 22:42:30
haft en grymt härlig kryssning med mami idag, massa sol å god mat! tvingade hit henke när vi kom hem för att få träffa han innan jag åker på fredag så det blev kalas. kvällen har varit asbra men nu är jag så trött å ska upp tidigt imorgon igen för att shoppa hela dagen med charlotte sen träffa älsklings emeli å sofia på grönalund å dansa till nova. längtar!!!

                    
/♥

stockholm

2009-07-28 / 15:34:06
kålmården igår var asmys. kvällen blev sjukt härlig å nu är jag hemma i stockholm efter en natt i nyköping. har hängt med bästaste johanna sen jag kom hem, blev inte så länge men underbart att det blev en stund iallafall. imorgon är det kryssning, måste upp redan vid sex för vi åker ju bara under dagen så blir tidigt men ska bli grymt å så jävla gott med all buffé.

/♥

mami

2009-07-27 / 08:22:58
sitter på bussen nu, ska träffa mami i norrköping sen blir det kålmården hela dagen, kommer få känna mig som ett barn igen bland alla delfiner och tigrar, underbart! har ingen data med mig sen så skriver mer när jag kommer till stockholm imorgon.
 
PUSS
/♥

älskablåvitt

2009-07-26 / 19:02:12
börjat blogga igen..
sitter å kollar trelleborg-göteborg men nu är det halvlek! jävligt bra match, ser hur grymt ut som helst så det är underbart. massa packning senare, åker till stockholm imorgon för att umgås med min älsklings mami å träffa alla andra älsklingar. först blir det kålmården å sen kryssning å sen bara dans å shopping med mina underbara! love it.
/♥

spanien

2009-07-26 / 18:50:15
love you... jonas, mitt allt.

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se