helg

2011-02-25 / 22:17:42

friday å big brother nu :) TREVLIG HELG! jobbar imorgon också men bara till tre sen blir det kalas hela kvällen, myspys!

/♥

update

2011-02-24 / 16:06:37
har jobbat massor så har inte orkat skriva men var ju på bio i tisdags å såg 127 timmar å jag trodde jag skulle dö var äcklig den var vissa stunder, men den var jävligt fin ändå! imorgon är det äntligen fredag, skulle egentligen dansat både fredag&lördag i skövde men jobbar helgen å är egentligen ganska sjuk så får bli massa dans nästa helg istället. blir iallafall shopping med maja, 50-års kalas å sjukt mycket annat mys den här helgen så jag klarar mig nog utan dans :)

nu väntar jag på att baby ska komma hem å ikväll blir det hockey! pussa dig!
/♥

stan

2011-02-22 / 14:19:33
nu ska jag strax in till stan och träffa bästa vän å shoppa sen blir det bio, mysigt!
/♥

pics

2011-02-21 / 11:42:34













/♥

lovely

2011-02-20 / 09:32:53
har varit en sjukt bra helg, lägger in bilder å skriver mer senare i veckan :) pussa på dig!

 

dagarna går, jag tänker tillbaks på oss två
vi ville så väl men något gick fel ändå
tänk om vi kunde börja om på nytt igen

en stjärna föll för oss inatt
och gav oss modet att gå längs den väg
som leder oss tillbaks igen med längtan i varje steg
som om himlen ville visa det vi båda redan vet
en stjärna föll för oss..
/♥

resa

2011-02-17 / 19:29:38
redan fredag imorgon, love! igår så var jag å maja å tränade på gymmet, vi är så grymma å nu måste vi försöka gå dit iallafall minst en gång i veckan om vi ska bli smala till sommaren. idag jobbade jag sen hängde jag med bästa vän en stund å nu sitter jag här å lyssnar på så jävla bra musik å äter vindruvor å granatäpple, så duktig jag är även om jag är så jävla sugen på choklad just nu :) imorgon jobbar jag till sju sen kommer min älskling linda å hennes stefan hit å myser med oss hela kvällen å på lördag ska vi hänga hela dagen i stan sen blir det hockey å sen på kvällen melodifestival å på söndag ska jag å jonas iväg till habo å dansträna i tre timmar så helgen är fullspäckad men det ska bli så jävla kul.

klickade precis hem en sjukt underbar bikini som jag ska ha i sommar också, vi beställde ju en resa till turkiet idag å jag längtar verkligen redan, hoppas månaderna går snabbt..

gospuss




/♥

mys

2011-02-15 / 12:31:00
hade en sjukt fin alla ♥ dag med mitt hjärta, vi var ute och åt världens godaste trerätters middag sen blev det massa mys hemma med film. fick en jättefin blomma å två par skor också, som vanligt skämmer han bort mig som han gör varje dag å jag är så lycklig att jag har honom i mitt liv!

nu ska jag in till stan å shoppa! gospuss
/♥

pussdag

2011-02-14 / 14:30:09






/♥

söndag

2011-02-13 / 16:41:33
hade en så grymt jävla rolig kväll igår, massa tacos först sen vin å drinkar till melodifestivfalen där sanna å brolle var så jävla värda final tycker jag. efter alldeles för mycket vin sjöng vi singstar å spelade sonic, myskväll. idag har jag varit så trött hela dagen men kom precis hem från a6 efter lite häng med johanna å hjärtat :)

nu ska jag strax iväg å gå på bio med maja, vi ska se trassel som verkar hur gullig som helst så det blir nog mys, gospuss!
/♥

helg

2011-02-11 / 20:41:01

så jävla lovely med fredag, ska upp tidigt imorgon å jobba så ikväll blir det lugnt med chips å let's dance men imorgonkväll kommer hanna hit å dricker massa vin med mig, äter tacos å kollar melodifestival å på söndag blir det shopping hela dagen, helgen kommer bli så jävla bra.



"en stjärna föll för oss inatt"

/♥

mätt

2011-02-10 / 19:59:37

var precis ute och åt på restaurang med baby å provade planka för första gången i mitt liv, godaste jag någonsin ätit å jag är helt såld :) så jävla sjukt gott! kanske lite överdrivet men åh, vad gott det var men har nog aldrig varit såhär mätt i hela mitt liv men det var det värt.

nu ska jag färga håret å kolla lite hockey! gospussar


/♥

mästerkock

2011-02-08 / 21:41:27
haha, kanske inte men gott var det :) blev kött, klyftpotatis, tzatsiki, fetaostsallad å vitlöksbröd, sååå gott! känner mig jätteduktig! nu är iallafall baby hemma hos mig igen å det är så skönt! johanna å jag hade det jättekul på ikea å willys tidigare men nu är hon hemma hos henne igen men bara tjugo minuter från mig å det känns så underbart.

imorgon börjar jag inte förrän halv tre så ska färga min fula utväxt så jag blir riktigt blond igen å sen ska jag nog kolla om det finns någon tid för att fixa mina naglar för dom börjar se hemska ut, vilka problem man har :)

puss puss puss


/♥

njut

2011-02-08 / 13:34:13
åh, har precis lagt en ansiktsmask å sitter med fötterna i ett fotbad, så jävla skönt! snart ska jag till IKEA med johanna, ska kolla lite saker till lägenheten men om jag ska vara ärlig längtar jag mest till deras bästa korv å pizzabitarna sånt matvrak som jag är :) ikväll kommer äntligen min baby hem så tänkte laga jättegod mat å pussa sönder honom, även fast han bara varit borta en natt så saknar jag honom..

nu måste jag skynda mig, goskramar!
/♥

saknar..

2011-02-07 / 22:52:23

/♥

helg

2011-02-07 / 10:44:08

haft en sååå bra helg! DM i skåne i lördags, gick inte så jättebra men fan vad kul det var :) igår kom bästa vän hit å vi hängde på a6 nästan hela dagen, sen kom hjärtat dit också å åt lunch med oss, mys! hela kvällen hängde vi hos oss å åt massa godis å kollade solsidan, i love! idag jobbar jag till sju sen kommer bästis hit å sover över inatt igen eftersom jag inte gillar att sova själv, så söt som alltid ställer upp!

såg ju melodifestivalen igår också eftersom vi inte var hemma i lördags, herregud vad dåligt det var! bara danny å jenny silver som gick att lyssna på :) men har aldrig skrattat så mycket åt en sak, tror vi spelade tillbaka 15 gånger bara för att få skratta lite mer, vilken mupp! måste varit blind i alla dessa år..


/♥

fredag

2011-02-04 / 13:15:27
är så glad att det är fredag! ikväll blir det massa mys med tacos å let's dance, imorgon åker vi alla i klubben till skåne för att tävla DM, ska bli så sjukt kul! men längtar mest till på söndag för då kommer min älskade bästa vän hit, hon ska vara här i en månad nu å jag är verkligen överlycklig!!!

pusskalas


/♥

iloveyou

2011-02-04 / 11:22:00

/♥

brunnsparken

2011-02-02 / 12:14:24
vilken kväll igår!!! fick träffa mina fina brudar å casanovas var bra som vanligt.. är så trött idag att jag inte vet vad jag heter men snart ska jag iväg å jobba sen massa dansträning ikväll :) life is good!

gospuss

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se