yesterday

2010-02-27 / 14:06:20

/♥

torsdag

2010-02-25 / 19:00:20
praktiken går så sjukt bra, riktigt kul faktiskt. igår hängde jag med pillan efter jag slutat å vi gick hem till henne å åt pizza sen blev det lite shopping på stan, mys! idag var jag å färgade min utväxt, det behövdes verkligen så nu känner jag mig så fräsch igen :) äntligen fredag imorgon! helgen kommer bli riktigt grym å bara så mysig, precis vad jag behöver just nu.. och på söndag är det tävling i sävsjö, börjar redan bli sjukt laddad.

nu blir det film med baby!
/♥

myspys

2010-02-25 / 17:56:03
/♥

måndag

2010-02-22 / 21:25:23

helgen var grym som vanligt, vi vann tävlingen i skövde å igår var vi iväg på kalas! myspys helg. idag började jag praktisera på ett bageri så gick upp redan vid fyra imorse men trivs redan sjukt bra så dom här fem veckorna kommer bli riktigt sköna..

sova nu, godnattpuss

/♥

fredag

2010-02-19 / 22:32:04
fan vad underbart med helg, den här veckan har varit galet jobbig men sjukt rolig också tack vare pillan i skolan som är helt underbar, skolan skulle vara sjukt tråkig utan henne där. ikväll har jag å baby ätit massa gott å bara slappat, ska upp tidigt imorgon å tävla i skövde sen på söndag blir det shopping å annat mys, längtar! älskar att det är fredag, love love love..
/♥

tisdag

2010-02-16 / 20:13:26

skolan tar verkligen på krafterna, det är helt sjukt. men nu är det bara två månader kvar tills jag är klar med hela bageri/konditori kursen så det är lovely, något att se fram emot :) ikväll har jag å baby bara myst å ätit semlor, nu blir det film sen ska jag sova, är helt slut..


godnattpus

/♥

allahjärtansdag

2010-02-14 / 19:07:45

helgen har varit så bra, i fredags kollade vi på lets dance å åt massa gott men gick å la oss ganska tidigt eftersom jag fortfarande var lite sjuk och för att jag behövde sova, gick ju upp redan halv sex igår för att vi skulle till kalmar å tävla dm. åkte buss med hela gänget å det var verkligen grymt bra stämning, tävlingen för oss gick väl inte sådär bra direkt men inte så konstigt egentligen men guldet gick ändå hem till jönköping för tredje året i rad så det var så sjukt nice. idag sov vi verkligen ut sen har vi bara haft myspys, gick på café när vi vaknade å åt världens godaste frukost sen har vi kollat på massa johan falk filmer å nu precis gjorde vi pannkakor så dagen har verkligen varit underbar.

 

/♥

äntligen fredag

2010-02-12 / 15:09:44

så jävla skönt med fredag å att vara frisk, firade det precis med en pizza till lunch med baby :) nu håller vi på att färga jonas hår blondt igen, han skriker nästan så ont det gör men jag vet hur det känns så lite roligt för fan vad ont det gör.. har tänkt massa på hårfärger, måste färga min utväxt snart å lägga in någon ny nyans men tror jag ska ta lite mörkare än platinablond så det blir lite guldigt eller några slingor, vi får se hur det blir.

vad passar jag bäst i? blondt eller mörkt? :) pusskalas

/♥

finaste adidas

2010-02-11 / 17:27:53

/♥

torsdag

2010-02-11 / 13:48:02
äntligen börjar jag må lite bättre, känns jävligt skönt men mina läppar gör så jävla ont å är svullna å röda så måste försöka få ner dom lite till lördag annars får det bli massa smink över, mår bättre nu iallafall så tävling blir det! köpte heta allahjärtansdag presenter idag till älsklingen, han kommer nog bli så glad.. väldigt gulliga saker. igår såg jag nya beck, hade inte sett den när den gick på bio så äntligen. det finns inget bättre än beckfilmerna, den var sjukt bra å gunvald gjorde hela filmen som vanligt :)

nu ska jag göra pannkakor! pusskalas
/♥

moment

2010-02-10 / 22:07:09

/♥

sjukt

2010-02-08 / 20:09:57

nu har jag legat hemma sen i onsdags i sängen, har inte orkat någonting å inte kunnat äta något förutom glass typ så det är sämst. i helgen ska vi dansa DM så till lördag ska jag bli frisk men baby tar verkligen hand om mig och det är mys, han är bäst så jag hoppas verkligen jag blir frisk snart.

nu ska vi kolla klart på hockeyn, har ingen kraft i fingarna så orkar inte skriva mer :) pusskalas

/♥

onsdag

2010-02-03 / 18:13:38
haft en supermysig dag med hanna idag, hängde runt på stan å fikade massor. sitter å skriver ett arbete om mjöl nu, inte det roligaste som finns direkt men måste ju göra något vettigt också men snart är jag klar å då blir det dansträning med baby.

fixade mina naglar idag också så känns lite fräschare nu :)

/♥

måndag igen..

2010-02-01 / 18:29:11

dagarna går ju så snabbt att det är sjukt, förra veckan var det bara massa skola å träningar så har direkt inte varit något att blogga om men i fredags drack vi massa vin å åt sjukt god mat från taste of beirut, i love :) i lördags blev det inte direkt någon jättesovmorgon eftersom lisa å mattias kom å hämtade upp oss å vi drog till vara å tävlade, kom femma av nitton så är faktikst nöjd eftersom vi inte tränat alls mycket nu i vinter. igår blev det frukost ute sen bara bara lugnt här hemma, myspys. har massor å plugga så kommer bli galet mycket nu två veckor framåt men imorgon ska jag bara sova ut hur länge som helst sen blir det spinpass med sötaste emelie på kvällen.

nu ska vi åka å dansträna! pusskalas

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se