myslördag

2009-11-28 / 19:57:20
har precis bakat bullar så nu sitter vi här å äter som galningar, dricker julmust å äter pepparkakor! mys. imorgon ska jag träffa hanna, vi ska gå på julmarknad sen ska jag å älskling hänga på stan hela eftermiddagen å kolla julskyltningen å shoppa massor, längtar..

dansbanskampen nu, heeeja sannex! pusskalas
/♥

birthday

2009-11-24 / 22:14:37
lovely day.. sjukt bra födelsedag med så mycket underbara presenter å massa gott! baby kom hem med rosor till mig idag å sen gjorde vi tårta, mys! han är finast!!! har firat nu i fyra dagar så hade inte kunnat bli bättre. imorgon är det äntligen onsdag så bara skola imorgon sen helg :) ska shoppa så jävla mycket i helgen, både julklappar å massa kläder till mig så det ska bli nice.

nu ska vi kolla film, godnattpuss

/♥

wonderful

2009-11-22 / 00:00:34
underbart att ha mami å paps här, i love :) fick underbara födelsedagspresenter.
tävlingen idag i götene gick väl sådär, åkte ut i semin å slutade åtta men är nöjd ändå. kom precis hem från stan nu, varit å ätit på en jättefin restaurang, mys! imorgon ska vi sova ut hur länge som helst, är verkligen helt slut men helgen har varit underbar, helt jävla underbar å tårtan jag gjorde igår var godaste någonsin.

godnattpuss

/♥

mys

2009-11-20 / 23:24:12

/♥

bäst

2009-11-20 / 17:01:56

love this song, absolut inte scotts eller hans röst utan bara låten :)
nu är mams å papi på väg hit så nu ska jag börja göra tårta å hälla upp vin å chips, mys! börjar bli riktigt laddad för götene imorgon också..

puss på helg

/♥

love

2009-11-19 / 17:48:03

äntligen fredag imorgon, älskar fredagar :) skulle egentligen pluggat hela dagen idag eftersom jag är ledig men blev inte alls mycket så får försöka hinna med å plugga lite imorgon, har lite tid på förmiddagen som jag måste ta till allt plugg. imorgonkväll kommer mams å pappa hit längtar. jag fyller ju år på tisdag så vi passar på att fira mig lite imorgon, å sen på lördag är det tävling i götene, sjukt laddad as always!!! på söndag blir det bara massa mys innan dom åker hem till stockholm igen, kommer bli världens bästa helg. jag känner att jag måste boka biljett till stockholm innan julen också, måste handla massa julklappar eftersom det inte finns nå mycket här i lilla jönköping, träffa henke, lina, mina babes å alla andra så får nog göra det på onsdag när lönen kommer tror jag, i love!

nu ska jag laga mat till baby! pusskalas

/♥

saknar..

2009-11-18 / 18:13:08

/♥

week

2009-11-17 / 21:34:14

underbar helg i karlstad med baby å papi, hälsade på min underbara farmor som skämde bort oss sen tävling i hammarö, kom sexa så kan inte vara missnöjd men är nog det lite ändå, får ta revanch i götene på lördag :) varit i skolan måndag å tisdag, har varit skitkul men mycket tack vare hanna! hon gör mina dagar så mycket grymmare. onsdag imorgon, underbart! går ju bara tre dagar i veckan så efter skolan imorgon är det helg, lovely

/♥

skola

2009-11-12 / 19:46:03
är så otroligt trött, skolan är sjukt kul men jävligt jobbig ibland. är ju inte direkt en vanlig skola man bara sitter å läser utan är ju mer som en restaurang å allt måste vara klart på bestämda tider så det känns ju som man jobbar men fan vad kul det är, bageri eller speciellt konditori är så min grej! något jag verkligen ska jobba med i framtiden, mys. imorgon är det lovely fredag, ska tävla i hammarö på söndag men vi åker till karlstad redan på lördagmorgon för att hälsa på min söta farmor å kolla på högklass tävlingen på lördagkväll, blir nog en grym helg..

pusskalas
/♥

hysén

2009-11-12 / 09:11:56

/♥

dansbandskampen

2009-11-08 / 21:40:22
vilken underbar helg! så synd bara att inte gamblers gick vidare, röstade massor så väldigt synd för dom är grymma. tycker att date är sjukt bra också, speciellt peter! vilken blick å vilken röst :) i love! haha ska bli riktigt kul å se vilka som går till final å sen vinner allt, självklart håller jag ju på casanovas! finns verkligen ingen i hela världen som sjunger lika grymt som henke så för mig har dom redan vunnit men vet ju inte alls vad allt vanligt folk tycker så det ska bli spännande..

nu blir det film å godis innan sängen! pusskalas

/♥

nässjö

2009-11-07 / 00:19:03
/♥

idol

2009-11-06 / 23:02:48
fan vad eddie är bra, så jävla mys! haha brukar inte ens kolla på idol å bry mig så mycket men idag blev jag fast, vet att han inte kommer vinna men det spelar ingen roll! han är så grym :) haft en sjukt mysig kväll med massa godis, chips, vin å pizza. imorgon blir det shopping sen ifk-göteborg match å sen dansbands kampen, ska rösta som fan på mina pojkar i gamblers!!!

nu blir det mer vin! pusskalas
/♥

helg

2009-11-06 / 17:10:00
äntligen fredag! i love.. igår kom becca darling hit, blev lite shopping innan vi åkte hem å hängde hos mig sen efter mat å massa fixande så åkte vi till skövde, vi hade så jävla kul speciellt i bilen på väg till dansen, henne kan man verkligen prata om allt med, bäst! å dansen var asbra som vanligt när det är casanovas!

ikväll blir det pizza å vin med mina älsklingar å självklart idol :)
/♥

sjukt

2009-11-04 / 19:31:11
är så otroligt trött, skola hela veckan å jobb på det, orkar verkligen inte men blir nog bara ett tag till sen måste jag bara satsa på skolan! ikväll blir det träning på klubben, ska bli sjukt skönt å tänka på något annat! måste börja röra mer på mig nu men köpte faktiskt ett gymkort i förrgår så emelie å jag ska börja träna massor, mys å så grymt bra för aldrig att jag skulle sluta äta allt gott som finns i denna värld, det funkar inte så hellre träna lite å få äta så mycket jag vill :) hihi duktig jag är.

pusskalas
/♥

old times

2009-11-03 / 22:16:44

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se