shopping

2009-10-30 / 09:29:16
blev grymt massa shopping igår, klänning, linnen, tröjor, parfym å massa annat! behövde verkligen fylla på garderoben så nu klarar jag mig en månad :) ska snart in till stan å fika med hanna sen i eftermiddag åker jag å baby till stockholm, tävlar ju imorgon i kolbäck så passar på att åka dit ihelgen å på söndag är det guldmatchen som ska ses hemma hos henke å lina, sjukt nervös men så jävla laddad för guld nu, kommer bli en riktigt underbar helg!

puss puss puss
/♥

ifk

2009-10-28 / 21:46:44
fan vilken match igår :) kan leva på den länge.. på söndag firar vi guld ♥
blev ju inte alls mycket sömn inatt, tror jag sov högst tre timmar sen direkt till skolan å brödbakning men gick faktiskt konstigt nog riktigt grymt idag så det vara bara kul sen efter skolan kom sötaste emelie å hämtade mig å vi åkte å fikade å hängde en stund där, mys! sen var det jobb mellan fem å halv nio, även fast jag var sjukligt trött å frös ihjäl så gick det bra men nu ska verkligen sova, kan inte hålla ögonen öppna en minut till. imorgon börjar jag inte förrän vid fem så ska sova ut tills jag är människa igen å sen blir det massa shopping med älskling innan jobbet! underbart.

godnattpuss
/♥

nice

2009-10-26 / 21:20:41

varit i skolan idag, gjorde baguetter, imorgon blir det smörgåstårta :) så sjukt kul! imorgon efter skolan åker jag å baby till göteborg för att gå på fotboll, underbart! men det värsta är att bussen hem går inte förrän vid halv tolv så kommer inte bli alls mycket sömn innan jag ska upp till skolan på onsdag sen jobbar jag kväll efter skolan också så får se hur jävla borta jag kommer vara men det är det så värt så ska inte klaga, får fika med söta emelie på onsdag också innan jobbet så det blir mys! är ju typ ledig på torsdag å fredag så då får jag ta igen mig..

nu blir det mackor, oboy å film! pusskalas

/♥

bästa

2009-10-25 / 22:21:04
haft en sjukt bra helg! började i fredags, åkte å fixade mitt hår direkt när jag vaknade sen kom linda darling med tåget från karlskoga! hade saknat henne så sjukt mycket så det var underbart att få se henne igen. vi åkte hem till mig å lämnade hennes saker å sen till stan å donken, sjukt gott! träffade baby lite senare å sen åkte vi hem å bara myste, kollade på när änglarna krossade brommapojkarna, idol, drack massa cider å åt sjukt god mat så det var en grym fredag :) lördagmorgon gick vi upp redan vid åtta för att fixa oss innan vi åkte till nässjö å danstävlingen, vi kom trea av tjugofyra par så är så jävla glad, grymt kul! lindas förtjänst :) efter tävlingen hängde thommy med hem å vi beställde sjukt mycket grekisk mat å hängde här hemma framför dansbandskampen! kvällen slutade i parken med dans till jannez, dom är mys! underbart att träffa alla andra söta också, helgen har varit grym, saknar den redan.

godnattpuss

/♥

puss

2009-10-21 / 19:30:19
det var en vän till en vän
som hade sett dig igår
och du hade visst undrat
hur jag mår
jag får väl svara nån gång
för om det är nåt du vill
så har jag tid så det räcker till
och ibland har jag gått till din gata och vänt
jag försöker att tänka
som om ingenting hänt
men det känns

varje gång det handlar om dig
bränner det till i mig
det händer att jag längtar
varje gång nån nämner ditt namn
tränger dom fram
alla bilderna av dig
förföljer mig

/♥

bageri

2009-10-20 / 22:19:18
har bara gått i skolan två dagar men är helt slut i både huvud å kropp, är ingen skolmänniska någonstans men det är bara nu i början det är så mycket teori sen blir det bara massa bakning å sånt nice, det värsta med att gå bagerilinjen är att man äter tårtor, bullar å bakelser som en galning, är ju det godaste som finns men vill inte bli som en boll när jag slutar där så riktigt tur att man har dansen å på fredag MÅSTE jag köpa ett gymkort så jag inte behöver tänka på varenda liten bit jag stoppar i mig, i love :)

mys med baby nu sen sova, måste upp sjukt tidigt imorgon..
/♥

helg

2009-10-18 / 22:31:21

underbara helg! i fredags blev det vin å sjukt god mat som slutade ute med massa mys. igår kom sötaste dette å erika hit, vi fixade oss, skrattade å åt tårta innan vi åkte ner till klubben å dansen. sannex var hur bra som helst, har inte sett dom på ett tag nu så blev sjukt överraskad, grymma pojkar!!! träffade becca honey å massa andra babes så det var sjukt kul men idag har jag varit som en zombie, sov till tolv sen åkte vi å firade hanna som fyllde år igår sen har jag mest bara suttit å kollat på onetreehill, ensam mamma söker å ätit glass, mys.. imorgon börjar skolan på riktigt, ska bli sjukt kul faktiskt så får försöka att inte gå å lägga mig för sent ikväll som det alltid blir för måste försöka vara lite pigg imorgon iallafall :)

/♥

hos mig snart..

2009-10-14 / 13:17:53


/♥

tisdag

2009-10-13 / 22:24:39
är så sjukt trött men orkar inte sova för har så grymt mycket som snurrar i mitt huvud idag, sitter å pratar med bästis johanna å äter glass :) så mys! hon är fan den bästa som finns i hela världen, finns ingen som förstår alla mina konstiga problem lika mycket som hon gör!

idag har det typ varit världens iskallaste dag å massa snö så har inte ens tänkt tanken på att röra mig utan har bara legat i sängen å kollat massa filmer, sjukt slappt! men imorgon har jag massor att göra, ska först åka å fixa lite saker direkt när jag vaknar sen hinna träffa veronica & hanna innan jag ska hem å skämma bort baby lite, speciell dag för oss imorgon så blir massa mys å god mat innan dansträningen imorgonkväll, i love ♥
/♥

darling

2009-10-13 / 13:53:24

längtar efter dig, mindre än två veckor kvar babe

/♥

stockholm

2009-10-10 / 02:11:26
fan vad underbart det är att komma hem till föräldrarna när man inte träffat dom på ett tag, finns inget bättre! massa god mat å underbart sällskap, mys! har precis kommit hem från mälarsalen nu, träffade massa söta som jag inte sett på länge så det var grymt trevligt, nu sitter vi här trötta i myskläder å ska snart sova, imorgon på dagen blir det sjukt mycket mys med mami, papi å baby sen senare på kvällen fotboll, dans-vm, vin å massa annat nice.

godnattpuss

/♥

sleepday

2009-10-08 / 15:33:04
herregud, har nästan sovit hela dagen men inte så konstigt.. nu är jag iallafall superpigg å ska snart laga massa god mat. ikväll blir det film, glass å mys! baby ska på hockey så får ta hand om mig själv :) imorgon åker vi till stockholm, ska bli så jävla mys! saknar alla därhemma så otroligt mycket så måste hem, wahlströms imorgon också på mälarsalen så det blir nog en grym helg.

pusskalas
/♥

kärlek

2009-10-06 / 08:03:09

/♥

sjuk

2009-10-04 / 15:56:34
fyfan, har legat sjuk hela helgen å inte varit ute någonting.. hatar det! kan inte jobba imorgon heller å det stör mig för vill verkligen jobba, så sjukt tråkigt att bara ligga hemma helt själv å ha tråkigt men min baby har köpt hem massa gott till mig som jag kan äta imorgon å sen ska jag se sexandthecity filmen för femtonde gången, gör alltid det när jag är sjuk så blir väldigt lugnt imorgon för MÅSTE bli frisk till tisdag :)

ikväll är det onetreehill å ensam mamma söker, love love love.

/♥

what a day

2009-10-01 / 19:07:01
sjukt jobbig dag, var massa sjuka idag på jobbet så var bara jag å en annan tjej där med nästan 450 som skulle äta så har inte haft en lugn stund men dagen gick sjukt snabbt iallafall men nu känns det som man gått å blivit sjuk.. vill verkligen inte bli det å har inte tid att bli det heller, har ju massa mys ihelgen som jag ska göra, vill på casanovas på tisdag i örebro också på tal om någonting helt annat men finns verkligen INGEN som ska dit härifrån å buss är så onödigt jobbigt så blir nog inte så men får se dom i skövde i november istället eller ljungsbro kanske :) ska prata med emeli om det där, måste bli en roadtrip snart som vi gjorde förr i tiden saknar det å henne!

nu ska jag baka kladdkaka sen blir det idol! pusskalas
/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se