puss

2011-03-30 / 22:09:04

imorse hade jag sovmorgon å det gjorde så mycket, myste hela morgonen i sängen å kollade massa trekronor avsnitt å bara vilade, så mys! nu sitter jag med massa färg i hela håret för att få bort min fula utväxt, i like! längtar jättemycket till fredag nu när jag äntligen får dansa igen till typ bästaste banden också! blir nog sjukt jävla bra :)

bigbrother nu sen försöka sova, imorgon börjar jag jättetidigt! puss på dig!


/♥

måndag

2011-03-28 / 22:21:20
ny vecka :) jobbade idag som vanligt sen kom hjärtat till mitt jobb å vi har haft världens mysigaste dag på stan, shoppade grymt fina jeans, locktång, en kjol å smycken sen åt vi mat å fikade! mysdag!!!

bigbrother nu! pussa dig ♥
/♥

partynight

2011-03-27 / 17:54:06

är helt död, har så ont i huvudet men får skylla mig själv, ska inte dricka mer på flera veckor tror jag. hade sjukt kul igår, först förade vi på en bar precis utanför mig sen var vi lite överallt men kameran dog efter en timme så hann bara ta jätte några kort, tråkigt!!! fick reda på sen att snyggot jojje spelade i huskvarna men då var klockan alldeles för mycket så vi hade inte hunnit dit men det kommer fler gånger hoppas jag :)

nu ska jag lägga mig i sängen med massa godis å kolla film! myspyss!

/♥

pinsamt

2011-03-25 / 09:22:26
det finns en människa som är så sjukt pinsam men tror att hon är världens snyggaste å alla tycker om henne å bryr sig om henne, vissa personer har verkligen ingen koll å det är så jävla underhållande för oss andra, det skulle varit en så stor skillnad om hon ens såg bra ut å var normal men nu är det verkligen tvärtom, man blir så irriterad bara man hör hennes namn men istället för att hon tror att man är avundsjuk så sitter man bara å skrattar åt hur pinsam hon är..

ÄNTLIGEN fredag idag! helgen kommer bli så himla mys med massa party å annat :) nu ska jag mysa i soffan med en film sen gå iväg å jobba några timmar! pussa dig!
/♥

lycka

2011-03-23 / 22:12:35
har fått något lyckorus i hela kroppen å mår bara så sjukt bra :) har varit hemma i stockholm precis å träffat mina hjärtan å nu är bästavän här i jönköping i en månad å det gör mig bara så glad! längtar redan till helgen som kommer bli helt galet rolig!

bigbrother nu, pussa dig!


/♥

STOCKHOLM

2011-03-22 / 11:05:29

flög till stockholm i fredags å har nog aldrig gråtit så mycket, flygplanet var det minsta jag någonsin sett å det skakade som fan, varningssignalerna gick på å jag trodde jag skulle dö men ner kom vi iallafall men kommer aldrig åka med ett sånt litet plan igen även fast jag vet att det är bara jag som överreagerar så var det sjukt läskigt :) på kvällen blev det dans till blender, jättemysigt å träffa allt folk igen å jag hade supermys verkligen. hela lördagen blev det massa shopping sen på kvällen middag hos finaste henke& lina. spelade massa wii, åt så jävla gott å bara hängde, världens bästa kväll! i söndags träffade jag min älskling sara som jag har saknat varje dag, vi hängde på stan hela dagen å bara myste ;) vilken dag! senare på kvällen blev det grekisk restaurang med mina andra fina ♥ helgen gick alldeles för snabbt men var absolut den bästa på länge, älskar er alla!
















/♥

myday

2011-03-17 / 19:42:01
nu har jag lagt ansiktsmask, bakat chokladbollar och fixat massor :) mår inte så jättebra för fick typ någon jävla allergisk chock imorse men nu är allt mycket bättre men är helt seg i hela kroppen å huvudet så nu ska jag lägga mig i sängen och äta mat å bara kolla tv tills jag somnar, ska må bäst imorgon när jag vaknar för den här helgen kommer bli sååå sjukt jävla underbar ♥
/♥

träning

2011-03-16 / 20:56:23
äntligen har jag fixat mina naglar igen å den här gången kunde vi köra på mina egna naglar å fan så mycket snyggare det blev, i like! nu har jag precis kommit hem från en timmes promenad med maja, vi ska börja gå minst fyra dagar i veckan nu så vi blir snygga till sommaren, duktiga vi är :)

nu blir det kvällsmat, gospussar!
/♥

loveday

2011-03-14 / 15:40:12

förlovad i 2 1/2 år idag! lycklig ♥

/♥

HELG

2011-03-12 / 17:47:47
äntligen helg! ikväll blir det melodifestival FIIIINAL med massa vin å imorgon ska jag sova så sjukt länge sen shoppa, lovely! hörs på måndag :) pussa dig!

lindaaaa bengtzing ska vinna allt!
/♥

ååh

2011-03-11 / 16:51:54

skönt med fredag, jobbar imorgon också men ändå alltid något speciellt med fredagar :)

saknar verkligen våren, sommaren, familjen, bästis, alla sjukt bra utedanser å alla vänner i stockholm! åker ju dit om bara några dagar men tänker på det varje dag å i sommar kommer jag vara där massor å bara njuta med alla, i love!


/♥

vs&pizza

2011-03-10 / 18:32:50
beställde precis hem en body mist från victoria secret, har massa olika hemma men ville ha en ny doft så nu tog jag en med plommon, jordgubb å melon! har den redan hemma som bodylotion å den är helt jävla fantastisk så var bara tvungen att ha den här med :)

precis kommit hem nu, har handlat massor å ätit världens godaste pizza så nu ska jag lägga mig under täcket å kolla på "letters to juliet" som jag sett minst trettio gånger men gråter varje gång ändå, mysigaste filmen någonsin! gospuss

/♥

semmeldag

2011-03-08 / 21:40:14
jag är verkligen helt slut, har träningsvärk i mina knän och är så trött men har varit sjukt roligt på jobbet idag med all semmelförsäljning :) nu ska jag krypa ner under täcket, kolla bigbrother å sova i MINST tolv timmar..

godnattpuss
/♥

ljungsbro

2011-03-07 / 11:24:29

helgen har varit helt underbar med min älskling, mysigaste lördagen någonsin! igår var vi å dansade i ljungsbro å träffade massa fint folk, sjukt kul med socialdans igen :) ligger fortfarande kvar i sängen idag för att jag verkligen inte orkar att gå upp, börjar ju vid ett idag så kan ligga en timme till iallafall, det förtjänar jag..

/♥

puss

2011-03-04 / 10:44:33
nu har johanna åkt å jag fattar inte hur jag ska klara mig utan henne i två långa veckor men det bästa är att hon kommer tillbaka snart, fina människa! är så jävla glad att det är fredag, jobbar bara fem timmar idag sen ska jag hem å mysa med min kärlek å hela helgen sen kommer bli så jävla bra :)

gosfredag!


/♥

jensens

2011-03-01 / 20:44:55

haft en sjukt mysig kväll med världens finaste johanna! åt så jävla gott å drack alldeles för mycket vin men nu mår jag mycket bättre faktiskt :) imorgon har jag jättelång sovmorgon så ska verkligen sova ut å bara ligga kvar i sängen hela dagen å bara kolla massa film..

nu blir det mys med baby hela kvällen ♥


/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se