happy birthday

2012-11-24 / 17:52:00
åh har en mysdag, blivit så bortskämd och har försökt ha så kul som jag kan! min familj och mina vänner är dom bästa i världen!<3

och dagen har bara börjat, strax middag och mer festligheter :)

 

/♥

25

2012-11-23 / 21:55:02

sitter på tåget nu till stockholm, samtidigt som det känns så sjukt skönt att åka iväg så känns det konstigt, ska fira min födelsedag utan min älskling, vi har inte varit ifrån varandra på 4 år och nu har han bara ryckts ifrån mig och får inte uppleva alla roliga saker som han hade velat, mitt fina hjärta! men det viktigaste är att jag vet att läkarna och all personal tar hand om honom på bästa sätt och han är inte ensam, saknar honom så mycket! mitt liv liksom, man bara lever vidare samtidigt som han kämpar med att vakna, bara en så konstig känsla! men jag har han med mig i mitt hjärta vad jag än gör och jag vet att någonstans inom honom vet han att jag fyller år imorgon och firar dagen med mig i tankarna, mitt fina hjärta! ska iallafall bli mysigt ihelgen, få umgås med min underbara familj och mina vänner, det betyder allt för mig.

/♥

love

2012-11-19 / 21:16:00

/♥

finns inga ord

2012-11-12 / 09:39:00

vet inte vad jag ska skriva, läste det sista jag skrev för mer än tre månader sen och det gör så jävla ont i hjärtat att läsa hur fantastiskt allt var och hur mycket jag längtade till bulgarien, om jag bara hade vetat då att mitt liv skulle förstöras om vi åkte hade jag inte åkt. jag och min kärlek skulle haft en sån fin vecka och allt började ju så bra, underbar flygresa, sjukt fint hotell och allt var bara så bra men någon ville oss något annat, någon ville förstöra vår semester, vårt liv och vår framtid och den äckliga människan kommer jag hata resten av livet, med lite knark i kroppen kanske han mådde bra och njöt i bilen när han körde alldeles för fort och inte tänkte på någon annan, allt blev svart! det enda som lät var bilens bromsningar och mitt skrik, det var mörkt och luktade smutsigt. nu kämpar vi för att min älskling, att den jag lever för ska vakna upp och få sitt och vårt liv tillbaka, mitt hopp finns fortfarande och jag kämpar med honom hela tiden, varje sekund! känns som jag går runt i en mardröm varje dag, jag saknar han så mycket! hans skratt, hans blick, hans ögon, hans röst, hans skämt, hans närhet, hans personlighet, hans hjälpsamhet, hans hjärta, MITT liv! 

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se