kärlek

2011-01-26 / 22:32:01
är nog världens gladaste just nu, längtar SÅ sjukt mycket tills imorgon ♥
/♥

längtan

2011-01-25 / 22:46:32

haft en sjukt mysig kväll med maja :) ätit alldeles för mycket så nu kommer jag vara mätt till helgen känns det som men gott var det! imorgon börjar jag inte förrän halv tre så ska ta världens längsta sovmorgon imorgon å inte gå upp ur sängen innan jag ska iväg, behöver sömn tror jag..

åh, vill att det ska vara torsdag nu nu nu! SAKNAR♥


/♥

life

2011-01-24 / 23:19:37
helgen var så mys! tävlade i lördags i sävsjö, gick väl inte så jättebra med riktigt kul var det iallafall :) igår blev det mest häng hemma sen blev det mys uppe på a6 med maja, bra slut på helgen. imorgon jobbar jag bara till halv tolv sen ska jag SHOPPA, behöver så mycket nytt! sen på kvällen kommer maja till mig, tacos å film! så mys.

jag hoppas den här veckan går snabbt för på torsdag kommer min älskade mami hit för att bara umgås med mig å baby, kärlek! längtar verkligen.

nu ska jag snart sova, men först ett avsnitt av trekronor :) godnattkram
/♥

gos

2011-01-19 / 22:30:54


johanna, sara och linda ♥
ni betyder verkligen allt för mig tjejer, kärlek till er!

/♥

helg

2011-01-16 / 18:32:06
är fortfarande trött sen jag jobbade i lördags, var en sjukt stirrig dag men jättekul som vanligt :) igår kväll gick vi ut å åt så sjukt god mat sen blev det hockey hemma med massa annat gott att äta, mys! idag har jag verkligen varit så jävla slut i hela kroppen så har mest bara myst under täcket framför tvn, så härligt med såna dagar ibland..

men åh tänker fortfarande på onsdag!!! är så jävla ledsen att jag kommer missa århundradets match i jönköping när min änglar kommer hit för att jag jobbar kväll då, kan ju åka dit efter men tar ju en halvtimme iallafall innan man är däruppe å då hinner jag se tio minuter av matchen bara :( känns inte så bra men det kommer fler matcher, får tänka positivt någongång men ändå deppigt!

nu blir det kebabtallrik, pusskalas!


/♥

fredag

2011-01-14 / 22:42:17
jag är fortfarande mätt, helt sjukt! men satt och åt tacos i mer än en timme så inte så konstigt kanske. idag efter jobbet åkte jag å gjorde naglar hos bästa mai sen har jag bara hängt i soffan hela kvällen men behövde verkligen ta det lugnt ikväll för jobbar imorgon så ska upp vid sju redan så måste nog försöka sova snart också men inte riktigt nu på ett tag :)

gospuss

/♥

onsdag

2011-01-12 / 12:55:33

haft en jättemysig morgon med baby :) nu ska jag strax börja fixa mig och springa bort till jobbet å jobba några timmar sen ikväll ska vi nog åka å dansträna eller om det blir imorgon istället, vi får se hur det blir..

jag har blivit beroende också, av trekronor! har sett femtiosju avsnitt redan som typ sammanlagt är femtio timmar, inte riktigt normalt men fan vad bra det är å nu har jag snart sett klart treans box och MÅSTE ha dom sista tre också annars dör jag tror jag! inte så allvarligt kanske men nästan så :) hihi

pussgos


/♥

puss

2011-01-11 / 15:18:01
det finns verkligen så många saker jag vill göra men nu är verkligen en sak helt bestämd och INGEN kan få mig att ändra på mig eller säga att jag inte får eller kan, gör det inte för någon annans skull utan bara för min egen och det kommer bli så jävla snyggt! kommer dröja några månader bara men tills jag fyller 24 i slutet av november ska det vara klart iallafall.

är så glad :) sitter och väntar på min kärlek som ska komma hem från jobbet snart sen blir det massa mys ikväll ♥




/♥

mys

2011-01-09 / 15:06:43
har inte skrivit sen nyår så har hänt sjukt massor men orkar inte sitta och skriva allting här men i onsdags var det massa dans i huskvarna till casanovas å voyage och i torsdags åkte jag till min älskade linda i hallsberg och sen till kristinehamn och dansade igen, sov och hängde hela natten med linda och stefan och hade det verkligen så jävla mys! den här helgen har varit så mysig men idag är jag helt slut som vanligt på söndagar men inte så konstigt så mycket jag har hängt runt senaste dagarna men kul har det varit :)

nu snart ska vi över till jonas mami på mat! mys!


/♥

nyår pics

2011-01-03 / 19:41:41








/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se