lucky

2011-10-27 / 21:38:11

/♥

STOCKHOLM

2011-10-27 / 17:20:14
kan tiden bara gå lite snabbare så att det blir imorgon typ nu, vill vara i stockholm NU! saknar min älskade familj och alla andra så jävla mycket, mitt rum, och finaste staden!!!
/♥

update

2011-10-25 / 13:55:52

nu har jag inte skrivit på en vecka igen och folk börjar klaga så nu ska jag skriva lite tänkte jag :) har inte hänt så mycket dom senaste dagarna faktiskt! mest jobb, träning och dans as always! dansade till sannex me i söndags, riktigt mysig kväll... nu har jag precis kommit hem från jobbet och betalat alla räkningar och bokat resa till stockholm i helgen, längtar ihjäl mig! ska bli så jävla underbart och träffa mina fina! och sen har jag också bokat biljetter till linköping nästa helg, ska hänga med finaste bästis och se hennes nya lägenhet, kärlek!

ikväll ska baby bort så jag ska bara mysa och ta hand om mig själv, det behövs ibland :) tror jag ska köpa en flaska vin också, har fått en ny favorit som jag bara älskar! imorgon har jag lång sovmorgon som varje onsdag så behöver inte tänka på de heller, lovely! nu ska jag ner på stan, lön idag ju och jag behöver massa nytt! PUSS!


            

/♥

MYS

2011-10-18 / 19:34:48
åh, idag efter jobbet så gick jag hem och fixade världens godaste lunch sen låg jag och myste i soffan hela eftermiddagen och kollade film tills sussi hörde av sig och det var dags att klä på sig och gå ut och springa, helt fantastiskt skönt i ösregnet! känns alltid så bra efteråt :) åh, MÅSTE verkligen till ullared nästa månad, tiden går så sjukt snabbt så måste börja med alla julkappar snart och behöver massa till mig själv också, hihi!

imorgon börjar jag halv tre så blir nog en lång sovmorgon om jag känner mig rätt, lovely!


/♥

puss

2011-10-17 / 12:42:45

/♥

monday

2011-10-17 / 11:33:10
hatar måndagar! är så trött att jag bara vill dö just nu! helgen har iallafall varit grymt bra, i fredags jobbade jag sent sen blev det mys framför idol med tända ljus och godis! i lördags åkte vi till nässjö och tävlade och vi fick dansa tre gånger så vi ska vara nöjda tror jag! efter det åkte vi iväg på 19-års kalas, mysigt och god mat! senare på kvällen kom micke över och vi drack vin och lyssnade på musik innan vi åkte ner till dansen, var ju casanovas och chapelle nere på kulturhuset men åh, vilken sjukt tröttsam kväll det var så vi stannade inte så länge där utan åkte istället till donken och avslutade kvällen där, mycket mysigare!

nu ska jag ut med hunden sen jobba några timmar! PUSS! 
/♥

stanna hos mig

2011-10-11 / 22:24:35
så jävla fint sverige! vilken vinst! haft en riktigt fotbollskväll härhemma med skrik, öl och fotboll! myspys! imorgon har jag jättelång sovmorgon så blir nog ganska sent ikväll :) resten av veckan är helt fullbokat, fikhäng med vänner, shopping, dansträning och begravning på fredag, sorgligt och ledsamt men kommer nog bli en riktigt fin begravning tror jag..

tack för alla som läser, aldrig varit så många som det är nu! ni är fina :)


/♥

life

2011-10-09 / 22:02:07

helgen har gått så sjukt fort, har inte hunnit med mycket alls men efter jobbet i lördags blev det massa vin och sånt mys :) idag blev vi bortbjudna på grillat, måste varit den sista grillningen det här året för fan vad kallt det är ute nu, har redan börjar med uggsen och då är det kallt! fick iallafall fläskfile med massa gott till, underbart!

nu ska jag mysa med mina fina ett tag till och njuta av det sista av helgen innan jag somnar!

/♥

onsdag

2011-10-05 / 20:21:58

hade världens sovmorgon imorse och fan vad det behövdes! nu har jag precis kommit hem från jobbet och myser i soffan med lite tända ljus och mitt hjärta :) imorgon är det redan torsdag, helt sjukt vad dagarna går snabbt men det är underbart för jag längtar redan massor till slutet av månaden då jag ska hem till underbara stockholm några dagar och träffa mina hjärtan, love it!

har idag även skickat iväg min önskelista (födelsedag och julafton) till mina fina! haha, är lite löjlig med sånt men älskar att öppna paket fortfarande som ett litet barn så folk som känner mig är riktigt vana nu :)

/♥

happy

2011-10-03 / 22:35:28

haft världens finaste helg i göteborg! massa mys, restaurang, fotboll, shopping och lyx! hotellet vi bodde på var fantastiskt :) passade på att åka och träffa pappas faster också som är den sötaste som fínns! åh, helgen har varit så mys!!!

idag efter jobbet var jag och sussi ute och gick som vanligt sen blev det dansträning på kvällen så kroppen mår så bra nu! ska strax sova, imorgon är det kanelbullensdag så blir nog fullt ös på jobbet förhoppningsvis! godnatt alla fiiiina ni <3









/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se