måndag

2010-04-19 / 22:40:47
jag är sååå trött å mår så dåligt, har ont i huvudet å hela kroppen så egentligen får jag inte vara i bageriet men kan inte vara hemma från skolan nu eftersom det är mina två sista veckor så det är riktigt jobbigt men bara å köra, får ju långt sommarlov hela juli å augusti sen :) imorgon efter skolan ska jag träffa hanna å fika å på torsdag ska jag å fina pernilla shoppa massor å äta gott, ska bli mys.

förlängning i dumma hockeyn nu också så kan inte gå å lägga mig än heller för kan inte sova utan min baby..

/♥

puss

2010-04-15 / 18:58:13
allt är så sjukt bra för tillfället, fixade sommarjobb idag så är så glad. skolan slutar om bara två veckor å då åker jag å baby till grekland :) senaste dagarna har det bara varit skola, träning å massa mys så har inte hunnit att göra någonting annat. imorgon ska jag fika med hanna å sen är det äntligen helg, längtar!!!

saknar min johanna så jävla mycket så det inte är sant, längtar så mycket till sommaren då vi ska göra allt som vi är bäst på, min finaste bästa vän..

göteborgmatch nu! puss
/♥

update

2010-04-07 / 19:39:49
påsken i stockholm var hur jävla underbar som helst, fick träffa dom som betyder mest å bara mysa massor, helt lovley. har inte så mycket mer att skriva idag, skriver mer sen när jag har tid å ork, har så sjukt ont i huvudet idag å i hela kroppen så börjar nog bli sjuk men lever fortfarande på helgen som varit å saknar alla där hemma så mycket! nu längtar jag till helgen sjukt mycket då jag får träffa min becca å linda igen, massa fest å dans :)

hockey å mat nu! pusskalas



/♥

happy påsk

2010-04-03 / 23:12:22

/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se