vardagslyx

2011-11-28 / 21:55:13



/♥

födelsedag

2011-11-27 / 22:17:01
åh, haft en så sjukt fantastisk födelsedagshelg med mina fina! blivit bortskämd av baby, mina föräldrar, henke&lina och massa andra med alldeles för mycket den här helgen! frukost på säng, MASSA fina presenter, sms, telefonsamtal, kläder, restaurang, sangria, vin, dans, tårta och så mycket mer! ni är helt otroliga världens finaste!!! TACK ♥









/♥

birthday

2011-11-23 / 14:07:22
inte skrivit på ett tag igen men har mest jobbat bara och gjort massa annat så har inte hunnit, igår var jag och baby och åt julbord på IKEA, så jävla gott för att vara så billigt :) imorgon fyller jag år så ikväll ska jag handla massa gott så jag kan göra tårta för imorgon kommer det folk hit och på fredag kommer mami och pappa och stannar hela helgen så har mycket att göra, så myyyys! längtar!!!

/♥

brownie

2011-11-18 / 21:46:45

haft en jättemysig dag, jobbat, ätit semla, tacos och köpt löshår :) försökte färga det blonda löshåret jag hade sen innan men det blev bara kasst så fick springa till afroshopen här nästan bredvid innan den stängde och köpte världens finaste hår, så bra kvalitet! är jättenöjd med mitt bruna hår, känns ju jättemörkt men är bara ovan tror jag, är så glad att jag har brunt hår och inte svart för då hade jag hatat det! nu är jag supernöjd men självklart kommer jag alltid ha en önskan att vara blond men får bli det igen om några år kanske när mitt hår är starkare men aldrig platina igen, utan mörkare blond! haha, herregud vad jag tjatar men det är en stor omställning så måste skriva av mig lite :) har iallafall kollat idol precis och ätit tacos, sååå gott! nu blir det nog film i soffan tror jag, jobbar ju imorgon så ska upp tidigt så blir en lugn kväll, mysigt!!!
 

 

/♥

uppdatering

2011-11-16 / 20:38:36
har inte hänt så mycket senaste dagarna, mest jobbat och myst med min man :) är så sjukt nervös nu också, ska till frisören imorgon och förändra mig lite, vet inte alls hur det kommer bli för det kommer nog bli en jäkligt stor förändring nu när jag varit platina i typ tre år men ska tänka positivt nu, blekning förstör håret så jävla mycket och jag vill fortfarande ha hår på huvudet när jag är trettiofem så nu får det bli såhär även om jag egentligen inte vill, eller jag vet inte :) kan bli snyggt med!

längtar massor till helgen nu också, ullared och julklappsshopping! lovely!
/♥

PAPPA

2011-11-13 / 12:24:59
puss på farsdag! du är bäst på alla sätt finaste du ♥


/♥

helgen

2011-11-13 / 12:24:28
helgen har varit grym! i fredags åkte vi med sussi och frida till norrköping och dansade till sannex! helt jävla mulet och iskallt men efter mer än 2 timmar var vi där och jag hade en sååååå bra kväll :) fick träffa massa fina människor och sannex är ju som vanligt så sjukt bäst, kom hem vid halv fem någonting sen sov jag nästan hela lördagen, kvällen blev mest lugn i soffan under massa täcken framför film, myspys! idag är det farsdag, hade velat vara i stockholm och pussat på min pappa men har skickat iväg massa fina saker till honom så det går lika bra det! vi ska strax hem till jonas pappa och bli bjudna på lyxmat, ska bli riktigt trevligt!




/♥

bästis

2011-11-09 / 13:10:25
hade världens bästa helg hos min fina johanna i linköping, finns ingen som henne! det kan gå flera månader innan vi ses ibland och sen när vi ses känns det som igår, hon är som min storasyster som säger till mig när jag gör fel, bråkar med mig och alltid finns där, helt sjukt vad bäst hon är ♥






korten är tagna på samma plats (finaste ormkärr) men med 19 års mellanrum!

/♥

puss

2011-11-03 / 21:12:12

/♥

life

2011-11-02 / 23:18:36

jättebra dag! sovmorgon, sprungit med sussi, jobbat sen dansträning, fullt upp som alltid! dagarna går så jävla snabbt och det är skitbra för jag längtar så mycket till helgen då jag ska till linköping och hänga med bästis, ska bli så underbart och träffa henne igen, finaste hon! är jättepigg idag eftersom jag sov så länge imorse så nu ska jag sätta på en film, tända ljus och äta godis, myskväll :)


/♥

stockholm in my heart

2011-11-01 / 14:08:21
helgen var så jävla obeskrivligt fin, älskar stockholm och mina fina hjärtan! saknar alla redan så jävla mkt men mami och pappa kommer hit om en månad igen när jag fyller år och alla andra får jag träffa under julhelgen så det är bra, något att längta till ♥

idag började vi med semlor på jobbet, sååå gott! novembersemlorna är galet populära så blir nog en stressig månad men rolig :) slutade tidigt idag så nu ska jag nog åka ner och shoppa lite, behöver lite nytt men mest julklappar, köpte första julklappen igår och är supernöjd! haha :) PUSSA ER!
/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se