school

2010-01-25 / 21:33:59
underbart med lön, baby köpte massa dricka idag så nu är kylen full igen :) skolan idag gick skitbra, vi var å kollade in vårt nya bageri som vi ska flytta till snart så det blir nog nice. imorgon är det skola igen sen jobba mellan fem och halv nio, ska bli kul å börja jobba igen faktikst..

paradise hotel snart!

/♥

helg

2010-01-24 / 22:09:51

haft en sjukt underbar helg, åkte till stockholm i torsdags. henke mötte upp mig å sen satt vi i någon timme å åt världens godaste lunch. lite senare på kvällen blev det lite barhäng, superhärligt att komma ut lite :) träffade sötaste charlotte i fredags å vi gick på stan, shoppade å fikade massor å sen åkte jag å dansade på kvällen med angelicka å fredde till blender, underbart att dansa på yesterday igen å träffa alla fina människor, i love! igår sov jag nästan hela dagen å bara myste hemma hos mamma å pappa sen äntligen träffade jag bästis som kom hem från polen igår, så perfekt att vi var hemma samtidigt å fan vad mys det var att träffa henne som alltid, saknar dig redan finaste ♥ alltid så jävla underbart att komma hem till stockholm!!! men skönt att vara hemma nu också hos min baby såklart.. har myst hela kvällen med massa filmer å tacos.

mys framför johan falk nu, pusskalas





/♥

week

2010-01-19 / 21:46:54
har haft så sjukt mycket å göra dom senaste dagarna i skolan så har inte orkat göra någonting annat, helgen som var låg vi båda sjuka så blev bara massa mys å typ hundra filmer men så skönt ändå :) åh på torsdag efter skolan drar jag till stockholm å stannar hela helgen, ska träffa mina darlings å bara hänga.. myspys!

paradise hotel nu! pusskalas


/♥

kärlek

2010-01-14 / 19:01:55
fan vad snabbt den här veckan har gått. skolan har gått asbra, bara fem månader kvar nu sen är jag färdig konditor/bagare kan man säga, lovely! 
i tisdags var jag å sötaste emelie på gymmet eller vi var på ett medelpass som var hur roligt som helst, har aldrig skrattat så mycket som då, vi var nog sämst av alla men vi hade nog roligast :) igår var det första dansträningen för säsongen å fan vad kul det är, är jävligt laddad för alla tävlingar i vår.

ikväll ska vi bara mysa, äta massa gott å dricka vin. har varit tillsammans i ett år & åtta månader idag
/♥

lovely

2010-01-09 / 21:36:48

/♥

stockholm

2010-01-09 / 01:01:26

bokade sista minuten till stockholm tidigare idag, helt underbart att spontant bara boka utan att det är bestämt. nu sitter vi här å myser, är tjugo minus ute så det är sjukt skönt att bara vara inne med massa filtar å massa gott att äta å dricka. imorgon ska vi ut å shoppa sen senare på kvällen kommer henke å lina över å myser med oss <3


/♥

skövde

2010-01-07 / 21:18:00

har ju glömt att berätta om dansen i tisdags, hade så jävla kul! dansade med massa underbart folk å banden var som vanligt så jävla bra, henke är helt sjukt outstanding som sångare alltså, han blir bara bättre för varje dag! orkade inte dansa hela kvällen så blev mycket fika å häng med linda, baby å alla andra söta så det var mys det med. kom hem vid halv fyra å sen sov vi bort nästan hela onsdagen men det var det så värt!

varm choklad nu! pusskalas



/♥

happy

2010-01-07 / 20:27:59

ååh hittade grymt två så fina toppar idag, dom kanske inte ser så fina ut framifrån men båda är med helt bar rygg å det älskar jag! jag har letat som en galning efter den gången min älsklings becca hade ett sånt å äntligen idag så hittade jag två, helt sjukt lovely :) hihi

/♥

lördag

2010-01-02 / 17:03:22
idag har jag å baby varit runt på stan å bara myst å fikat. nu sitter grabbarna därute å kollar hockey å jag pratar med alla mina darlings i stockholm å målar naglarna :) ikväll blir det massa god mat å vin, i love! känner att jag inte pluggat någonting dom fem veckorna jag nu varit på praktik så imorgon blir det att plugga hela dagen så jag slipper göra det i veckan för då har jag verkligen fullt upp..

puss på er
/♥

nyår pics

2010-01-01 / 12:31:26













/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se