SEMESTER

2011-06-23 / 22:17:17
åååh, idag gick jag på semester i några veckor! så lovely, ska verkligen njuta mer än någonsin nu när jag har ledigt :) imorgon är det midsommar och då blir det landet i älta som vanligt, ska bli så sjukt mysigt! skriver mer när jag har tid, kommer nog inte sitta och blogga så mycket dom här veckorna, ska ju hänga i stockholm massor sen blir det ju turkiet och paris också så finns inte mycket tid över! ha en jättefin sommar alla! PUSS ♥
 

/♥

beautiful

2011-06-20 / 14:10:47

/♥

sick

2011-06-19 / 16:10:46
åh! har blivit sjuk, inte så jag dör men nästan.. har så ont i huvudet men har proppat i mig alvedon så nu är det lite bättre så fick precis världens jävla ryck och städade hela huset så nu är jag seg igen, ska lägga mig i soffan nu hela eftermiddagen och äta tacos å mysa i soffan för kan inte bli sjuk nu dom sista dagarna på jobbet innan semestern, bara fyra dagar kvar nu, kärlek! blev så glad tidigare idag också för hittade min favoritklänning som har varit borta i ett år och som jag letat ihjäl mig efter men den låg längst in i garderoben så nu är jag jätteglad igen, stora problem man har men den blir verkligen sååå perfekt till midsommar om det blir fint väder :)

nu blir det film! pussa er!



/♥

trött

2011-06-16 / 11:37:58
är så sjukt överdrivet trött idag, var ju på fröjden igår och dansade till casanovas! massa mys :) har tagit jättelång sovmorgon idag och snart ska jag iväg och jobba! idag är det bara en vecka kvar till min semester också, love! längtar så sjukt mycket tills jag får träffa alla mina älsklingar igen ♥ puss på det!

nu blir det film i soffan några timmar..
/♥

my life

2011-06-13 / 21:40:15

/♥

music

2011-06-12 / 23:11:08

ååh, världens bästa låt! dör för den :)


                 

/♥

summerday

2011-06-12 / 22:22:22

myshelg som vanligt! jobbade i lördags men bara till ett sen efter det shoppade jag så sjukt mycket snygga sommarkläder och åt på världens godaste restaurang :) idag har vi hängt runt överallt känns det som, köpt massa fint till lägenheten och myst massor, har varit så tråkigt väder i helgen med men idag var det varmt iallafall så kunde klä sig lite somrigt, i like..

nu blir det jordgubbar, är verkligen helt beroende! pussa dig!


/♥

love

2011-06-08 / 11:21:43

nu har jag äntligen lite tid att skriva här! sjukt många som är inne och läser, ingen aning om vilka ni alla är sötisar! helgen var iallafall helt sjukt grym i hallsberg, mys på alla sätt... räcker att skriva så :) kom hem i söndags å myste sönder min baby och mina föräldrar. i måndags jobbade jag sen dansade på fröjden till sannex, underbar kväll det med! nu är det redan onsdag och nästan bara två veckor kvar till en månads semester, lovely!

bilderna säger allt om helgen :) nu blir det långpromenad, puss på er!

  
                     










/♥

ledig

2011-06-02 / 22:47:19

har varit ledig idag och haft världens mysigaste dag! hängde med mina älsklings föräldrar ett tag innan dom åkte vidare och sen har jag bara varit med min baby, vi spelade minigolf, åt glass och bara hängde runt :) myspys! nu har jag precis färgat mitt hår så nu är jag jätteblond igen, love it! imorgon blir det jobb fyra timmar sen ska jag till hallsberg och träffa linda å stefan, mina fina! ska vara där hela helgen och jag längtar verkligen sååå sjukt mycket! blir grillning, sol, dans, shopping och så mycket mys ♥



/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se