tisdag

2010-08-31 / 22:06:39
jobbet så så jävla bra men är tröttare än någonsin å orkar ingenting, haha är ju inte van att jobba såhär men nu är det bara att vänja sig :) nu blir det mys framför titanic med älsklingen sen förhoppningsvis somna innan klockan blir ett som vanligt, upp tidigt imorgon igen..
/♥

stockholmo

2010-08-29 / 22:17:23

haft sjukt fina dagar i stockholm. umgåtts med dom som betyder mest, dansat å haft så jävla underbart. var tvungen att åka hem idag för börjar jobba imorgon, är inte så nervös egentligen även fast jag ska stå helt själv i caféet å har bara haft 4 timmar å lära mig allt på men det ska nog gå bra, kommer iallafall bli jävligt roligt för det är ett drömjobb :) så underbart att vara hemma hos mina älsklingar nu också även fast jag saknar alla i stockholm som vanligt men man får inte tänka på det så mycket, då blir allt bättre. nu ska vi kolla film sen måste jag sova för att kunna orka upp imorgonbitti.

bild från fröjden i onsdags som förövrigt var en sjukt bra kväll! PUSS

/♥

måndag

2010-08-23 / 18:46:52

helgen har varit mys på många sätt. nu är det måndag igen, imorgon å på onsdag ska jag till nya jobbet några timmar på morgonen å lära mig massa nytt innan jag börjar på måndag så det ska bli sjukt roligt. onsdagkväll är det äntligen dans igen på fröjden sen åker jag till stockholm på torsdag med min fina johanna sen blir det massa dans å party där så har verkligen fullt upp den här veckan innan allvaret börjar nästa vecka men det är jag värd tycker jag :)

nu ska jag å älskling laga god mat sen blir det mys framför fångarna på fortet ♥

/♥

puss

2010-08-19 / 23:13:53

hade en bra kväll på fröjden igår, drifters är mys! har inte blivit riktigt frisk än men längtar massor till imorgon å helgen nu, kommer bli så jävla skön. mitt nya jobb börjar nästa måndag så måste se till å göra massor nu innan det börjar för sen finns inte mycket tid men ska bli så jävla skönt att börja jobba igen så jag kan få mer pengar till shopping å resor, i love.

nu blir det film å mat!

/♥

hurra

2010-08-17 / 00:02:18

idag fyller min fina pappa år så grattis till han! skulle vilja vara i stockholm ikväll å fira honom men man kan inte vara överallt.. jonas är sjuk idag så han är hemma å sover å jag orkar inte göra någonting för det regnar ute å jag har så sjukt ont i halsen så får bli mys hemma istället så man slipper bli sjuk för imorgon är det drifters på fröjden å på fredag är det dans i mariestad som jag verkligen inte vill missa men det är nog lugnt.

film å godis nu :)

/♥

home

2010-08-15 / 21:21:16

nu är jag hemma igen, spanien var helt jävla underbart med min älskling. 45 grader varje dag å bara så mys. efter spanien blev det stockholm i en vecka, har hängt med alla mina fina å mått så bra. är hemma i jönköping nu igen, alltid lika skönt att vara hemma även fast jag saknar alla i stockholm så jävla mycket men så kommer det ju alltid att vara. är ledig i två veckor nu innan jag börjar mitt nya underbara jobb, lovely.

girl next door nu, underbar film :)

















/♥

lovely

2010-08-03 / 19:51:50
packar som en galning, imorgon drar vi till spanien ♥

/♥

marknad

2010-08-01 / 22:52:33

haft en jätte mysig dag idag i malmköping, gick runt bland alla knallar sen blev det häng framför scenen när arvingarna, streaplers å flamingo gigade! så sjukt bra, dom är grymma även fast man kände sig som en pensionär bland alla gamlingar men har man föräldrar som ända sen man föddes alltid lyssnat på sånt så finns det inte mycket att göra åt det å jag klagar inte :) är inte riktigt frisk ännu bara så det är lite jobbigt men imorgon blir det jobb ändå men börjar vid tolv så kan sova ut lite iallafall. 
                          

/♥

världens

2010-08-01 / 22:41:08











sexigaste boys.. eller huuuur? :)
/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se