new years dress

2011-12-29 / 11:48:34

/♥

julhelgen

2011-12-27 / 14:20:38

jag dör verkligen vad jag haft det mysigt i stockholm under julen, i fredagskväll hade vi lilla julafton bara vi närmaste! så sjukt mysigt med massa god mat och godis :) julafton blev så mysig som vanligt och vi var femton stycken iår som firade, ovanligt mycket men det vart lyckat och jag fick så jävla mycket bra julklappar, dom skämmer bort mig mina fina! kärlek till er! resten av helgen har det blivit bio, restaurang, bästismys, massa god mat, shopping och så mycket mer men som vanligt gick helgen alldeles för snabbt men kommer leva på den här helgen lääänge!









/♥

lycklig

2011-12-21 / 11:41:47
jaaaa, bara två dagar kvar tills vi åker till STOCKHOLM och firar jul! obeskrivligt!!!
/♥

love

2011-12-18 / 19:57:24

/♥

närmar sig

2011-12-18 / 12:10:12
vaknade redan vid åtta imorse helt pigg, riktigt sjukt men väldigt skönt :) ska strax åka till a6 med baby och shoppa det sista inför julen och puder till mig på makeupstore, blivit helt besatt av den butiken så nu är det bara ett puder som fattas sen har jag smink så det räcker ett tag! nu är det bara fem dagar kvar tills jag åker till stockholm också, längtar ihjäl mig faktiskt! känner att jag behöver besöka solariumet också innan jul så jag blir fiiiin, gör så mycket med lite färg!

puss på er alla på fjärde advent :)
/♥

kärlek

2011-12-15 / 15:01:22

/♥

bästis

2011-12-14 / 12:27:57
GRATTIS finaste du på födelsedagen ♥

/♥

lucia

2011-12-14 / 12:24:49

dagarna går så snabbt och det är så jävla bra för då närmar det sig stockholm och JUL, mysigt!
helgen var full med tävling och shopping, så bra helg! är klar med alla julklappar nu, en jättestor väska full med massa bra saker, så nöjd! igår var det lucia och sussi och jag var i kyrkan och lyssnade på ett luciatåg, jättemysigt faktiskt!

nu laddar jag så sjukt mycket för SANNEX ikväll på klubben! bäst!

/♥

borås

2011-12-09 / 21:58:32

är så sjukt glad att jag har helg nu, känns som det var jättelängesen! igår var jag och sussi i borås, blev massa shopping och mat innan vi gick upp till kyrkan där finaste magnus skulle ha julkonsert, var typ tio i kö innan oss sen efter kanske en halvtimme var kön så jävla lång och då var det riktigt skönt att vi var där i tid även fast jag inte kunde röra på ett ben i hela min kropp för att jag frös så mycket men det var det värt för vi satt nästan längst fram, men egentligen blev jag faktiskt lite besviken på konserten, han sjöng nästan inga låtar man kände igen förutom dom kända jullåtarna och sen var det en kör med också som var pinsamt dåliga och förstörde nästan allt och sen så höll det på för kort tid plus att det var sjukt mycket tekniska fel igår som förstörde lite men ska inte vara så negativ för magnus är så jävla fantastisk på alla sätt och vis så det var så mys ändå, han är obeskrivlig :)

sitter just och äter tacos och kollar idolfinalen med min baby, imorgon ska vi åka och tävla i ulricehamn och söndag blir det shopping och sen pyntning av granen, så sjukt mysig helg det kommer bli!

             

/♥

feelings

2011-12-05 / 21:16:06
så mysig dag! pyntat, bakat och slagit in lite julklappar! mysigt :)



/♥

helg

2011-12-04 / 22:18:51
helgen har gått så sjukt fort men har varit riktigt bra! jobbade sent i fredags sen blev det bara god mat och mys hemma med idol, gick upp astidigt i lördags för att jobba några timmar sen senare hängde jag hemma hos sussi med henne och elin innan vi åkte upp till huskvarna och dansade till wahlströms! tycker inte dom är bra alls längre så hängde nästan hela kvällen inne i baren istället och lyssnade på bästa jojje, så jävla go den killen är alltså och så grym på det han gör! kvällen blev verkligen så mycket bättre än förväntat :) idag har jag bara hängt med sussi, hämtat ut biljetterna till magnus på torsdag och sprungit runt i massa butiker och handlat, mysdag!

nu blir det mys framför beck med kärleken! puss!
/♥

puss

2011-12-02 / 22:14:04
underbara fredag! sitter och kollar på idol, äter så mycket gott och har tänt massa ljus, mysigt! längtar till helgen som kommer bli sååå full av dans, jobbar bara sex timmar imorgon sen äntligen får jag också helg :)

trevlig helg alla fina!
/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se