helg

2010-03-27 / 09:43:27

äntligen lovely helg! igårkväll var vi på hockey, sjukt roligt å hv vann så det var väl bra :) är uppe ganska tidigt idag men blir väl så när man annars går upp vid fyra.. snart ska vi åka till norrköping, har första tävlingen i vuxna b idag men jag är inte alls nervös, ska bara bli så jävla kul! får träffa min fina linda också så längtar massor. ikväll efter tävlingen blir det dans till sannex å nova härhemma, myspys.


/♥

onsdag

2010-03-24 / 21:14:13
veckorna går riktigt snabbt, har redan varit på praktiken fem veckor å på måndag börjar skolan igen. ska faktiskt bli riktigt skönt att slippa gå upp klockan fyra varje morgon även fast praktiken varit så mycket roligare än skolan någonsin varit. idag var jag ute å gick en riktigt långpromenad efter jag slutat, hur skönt som helst! känner att jag måste börja träna mer, dansar ju två gånger i veckan men ska börja simma å gymma nu efter påsk också så jag blir nöjd till sommaren :)

nu blir det massa mat! pusskalas
/♥

life

2010-03-21 / 20:45:51
helgen har varit lugn å så jävla underbar, har bara myst massor med jonas och axa. i fredags kollade vi på lets dance å drack gott, igår var vi å åt världens godaste grekiska buffé och idag har vi bara tagit det så lugnt å kollat massa filmer å ätit godis, lovely helg ♥

/♥

torsdag

2010-03-18 / 19:47:33

sjukt mysig dag idag! praktik, shopping, fika, häng på stan å världens godaste middag, me like. shoppade ett jättefint linne på gina för bara 49 kronor å ett par supersöta örhängen :) äntligen fredag imorgon å den här helgen kommer blir så otroligt lugn å bara så skön med min älskling, första helgen på väldigt länge som jag inte har något inplanerat, lovely.

/♥

grekland

2010-03-16 / 20:37:40
mindre än två månader kvar tills jag å baby drar iväg! längtar så jävla mycket ♥

/♥

update

2010-03-09 / 16:32:05
har inte skrivit på så sjukt länge för att vårt bredband å allt helt plötsligt dog men jag hoppas det fixar sig snart, telia är så jävla sega bara. det har hänt massor sen jag skrev senast men kan inte skriva allt här för då blir det flera sidor men vi vann iallafall tävlingen nu senast i varberg så nu är vi uppe i vuxna b, så jävla kul :) resten av den här veckan blir det bara praktik å massa dansträning å på fredag kommer mina underbaraste föräldrar hit å myser med oss hela helgen, ska jobba på buddy holly på lördagkväll också, blir sjukt nice!

pusskalas
/♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se