YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> ♥ -

SAKNAD

2013-10-08 / 20:47:00
Har inte förstått det än, vart är du mitt hjärta? Min andra halva. Nu har det gått lite mer än ett år och jag fattar faktiskt inte hur jag kan ha klarat det här året utan dig. Jag levde med dig varje dag, varje natt och vi hade ett sånt jävla fint liv tillsammans. Nu har det gått 431 dagar sen du rycktes ifrån mig och mardrömmen fortsätter, jag vill inte förstå samtidigt som jag nånstans inom mig förstått att jag aldrig kommer få träffa den riktiga du igen, jag är så jävla ledsen, jag gråter inte alls mycket, visar inte så mycket känslor utan bara lever vidare utan att tänka, det är fruktansvärt när man tänker efter men man måste och jag hade aldrig varit såhär stark om inte du hade gjort mig till den människa jag är idag, det är du som gjort mig vuxen, det är du som gjort mig till den jag är idag så nu lever jag för dig, det kommer jag göra varje dag.
 
Jag saknar dig, det finns så mycket jag saknar. Vi gjorde så mycket kul, minnen, alla galna saker, kärlek, dansen, all lyx, så många resor, så jävla mycket mysigt. Vi skickade nästan 10 sms om dagen till varandra i 4 års tid, så jävla fint. När du alltid kom hem varje dag efter jobbet och jag sprang fram till dörren, och du bara lyste upp! Jag var så nykär i dig hela tiden och du överraskade mig varje dag bara genom att finnas. Jag var allt för dig, vi var allt för varandra. Du tänkte alltid på mig först, jag var den du älskade mest av allt och vi skulle ha en framtid tillsammans, det gör så ont, så jävla ont. Du var den jag tänkte på när jag vaknade, när jag var på jobbet, ute med vänner och hela tiden, du var mitt allt. Jag kan inte förklara hur jävla stor min kärlek var till dig, du är med mig hela tiden nu och varje gång jag gör något tänker jag på dig. Tack för att du gjorde mig till den människa jag är idag, min tid med dig kommer alltid vara det bästa i mitt liv ❤
 
2008-05-14
 
 
 
 
 
/♥
Kommentarer!
Louise Teimar säger:

Åh jag lider så med dig! Kan inte alls sätta mig in i hur du känner, hur det känns att vara i den sitsen du/ni är i! Jag hoppas att det blir till det bästa till slut, för er båda. <3

Kommenterat - 2013-10-09 / 09:58:15
URL - http://lolofication.blogg.se/
Emelie säger:

Styrka älskling! Det är vad jag beundrar hos dig, din ofantliga styrka som gör att du ändå lyckas leva vidare. Jag ger dig all min styrka men tror inte du behöver den för du klarar allt!

Jonas vet hur mycket du älskar honom och han skulle inte önska något annat än att du fortsatte leva ditt liv. Han kommer alltid finnas med dig och sina nära och kära.

Jag älskar dig hjärtat <3

Kommenterat - 2013-10-09 / 15:10:07
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se