YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> ♥ -

midsommar

2012-06-25 / 11:57:03
ååh, har haft världens bästa helg i stockholm som vanligt! hunnit göra så mycket och träffat massa fint folk :) vi kom fram sent i torsdagskväll, då blev det lyxmiddag på donken innan vi somnade, vaknade ganska tidigt i fredags och då blev det lite handling innan vi åkte ut till stugan i nacka, så mys där! satte upp partytält sen gick jag och mami bort och mötte upp alla som gick i tåget ner till midsommarstången, tradition! helt underbart väder hela dagen så satt och drack vin och bara njöt nästan hela dagen, på kvällen blev det som vanligt chokladhjul, skytte, pilkastning, lotteri och dans :) MYS! satt i kassan ett tag också och sålde biljetter till alla fulla som ville skjuta eller kasta pil, kvällens höjdpunkt! haha..
 
i lördags var det pissväder och vi alla mådde inte så jättebra (mest jag) så vi åkte och åt bakispizza och mest hängde hemma, på kvällen åkte jag och baby till skansen och dansade till dreams, riktigt mysig kväll! så jävla underbart att träffa vänner man inte sett på flera år ♥ nu längtar jag till min semester då jag har massa planerat, kärlek!
 
igår spelade vi både golf och tennis, underbar dag! blev en grymt god middag innan vi satte oss på bussen till jönköping igen :) tack alla som gjort helgen GRYM! lägger in massa bilder strax :) puss&kram!
/♥
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se